#40 Valentijnsdag en de stroomstoring

#40 Valentijnsdag en de stroomstoring

Zondag 15 februari 2015

 

#39 Opruimen

Vrijdag 13 februari 2015

 

#38 Cat Lady

Woensdag 11 februari 2015

 

#37 Vrijheid

Vrijdag 9 januari 2015

 

#36 Wat een feest

Woensdag 31 december 2014

 

#35 Lotte

Zaterdag 12 juli 2014

 

#34 Crossroads

Vrijdag 9 mei 2014

 

#33 Tinderen

Donderdag 27 maart 2014

 

#32 Eten

Zaterdag 1 februari 2014

#40 Valentijnsdag en de stroomstoring

Zondag 15 februari 2015

 

Gisteren stond ik rond een uur of 12 op met een lichte kater van wijntjes met een vriendin de avond ervoor. Ik verheugde me op een lekker luie ochtend met koffie, een peuk en Sex and the City. Toen ik beneden kwam werd ik echter verrast door niet gloeiende gloeilampen en een verwarming die niet werkte.

 

Met een slaperig hoofd liep ik naar de stoppenkast en na wat telefoontjes met mijn ouders besloot ik naar de bouwmarkt om de hoek te lopen. In pyjama. Er volgde een hoop gekut met nieuwe stoppen en op en neer rennen naar boven om te kijken of het licht al werkte. Uitgeput en hopeloos plof ik weer neer en ga verder met rondbellen. Een stroomstoring. Jawel alle moeite voor niks. En geen man om me warm te houden.

 

Ik besloot koffie te gaan drinken en te douchen bij mijn moeder. Ik moest inmiddels bijna gaan opschieten voor mijn date die avond. Ja een eerste date op valentijnsdag, nooit een goed plan. Gelukkig opende een kennis van mij een nieuw café dus we konden daar heerlijk bier zuipen zonder romantisch te moeten doen.

 

De date was gezellig maar ook niet veel meer dan dat. Dus besloot ik vriendinnen op te zoeken die wijn aan het drinken waren voordat ze naar een feest gingen. Fake Love Real Hate. Meeste vorige feesten daar waren een succes en erg gezellig. Na een uurtje ongemakkelijk en eigenlijk al iets te dronken te hebben bewogen op de dansvloer plofte we neer op een bankje. We worden oud. De behoefte aan een tosti in bed met een serie en mijn katten was erg groot. Dus besloot ik naar huis te gaan.

 

Vanochtend kon ik gelukkig mijn normale ochtendritueel weer uitvoeren. Koffie, een peuk en Sex and the City. Ik besloot dat een warm bad me wel goed zou doen. Ik had natuurlijk weer een kater. In bad kom ik er achter dat ik een grote kras op mijn been heb. Love hurts, even when you haven't found it yet.